VR Delft

Ben jij op zoek naar een Virtual Reality activiteit op een locatie in of rond Delft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

VR Delft

Ben jij op zoek naar een Virtual Reality activiteit op een locatie in of rond Delft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 • NVan 10 tot 200+ personen
 • NKeuze uit 50+ experiences
 • NOveral in Nederland

VR activiteit in

Delft

Wij bieden een uitgebreid pakket om het succes van uw werkuitje, verjaardagsfeest, teambuildingoefening, vrijgezellenfeest of evenement in en rond Delft te garanderen. Verras uw collega’s, vrienden of kennissen met een VR-ervaring!

 • Te combineren met andere activiteiten of een lunch/diner/borrel
 • Locatie naar keuze
 • Altijd onder begeleiding van onze VR-experts

Volledig

verzorgd VR

pakket

Wij verzorgen een uitgebreide VR ervaring in en nabij Delft. Wij rijden naar een locatie van uw keuze met VR experts, headsets, PC’s en bijbehorende accessoires. Om u een uitzonderlijke VR ervaring te bieden, hoeft u alleen maar een locatie aan te geven (zoals op kantoor, een ruimte in een restaurant, of buiten). Wij zorgen voor de rest.

  Altijd op maat

  Heb je specifieke wensen? Er is heel veel mogelijk, dus neem vooral contact met ons op! We zorgen er samen voor dat Virtual Reality de perfecte toevoeging wordt aan jouw event in Delft.

  VR activiteit in Delft

  Wij bieden een uitgebreid pakket om het succes van uw werkuitje, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, teambuildingoefening of evenement in en rond Delft te garanderen. Verras uw collega’s, vrienden of kennissen met een VR-ervaring!

  • Te combineren met andere activiteiten of een lunch/diner/borrel
  • Locatie naar keuze
  • Altijd onder begeleiding van onze VR-experts

  Volledig verzorgd VR pakket

  Wij verzorgen een uitgebreide VR ervaring in en nabij Delft. Wij rijden naar een locatie van uw keuze met VR experts, Pc’s, headsets, en bijbehorende accessoires. Om u een uitzonderlijke VR ervaring te bieden, hoeft u alleen maar een locatie aan te geven (zoals een ruimte in een restaurant op kantoor, of buiten). Wij zorgen voor de rest.

   Bedrijfsuitjes

   Verras je collega’s met een heel speciaal bedrijfsuitje! Plezier, interactie en inspiratie gegarandeerd. Geen groep is ons te groot!

   Groepsactiviteiten

   Voor jong en oud en voor elke gelegenheid. Wij bieden geschikte VR-ervaringen voor iedereen. Plezier voor elke generatie op eigen locatie!

   Evenementen

   Transformeer jouw event met een interactieve en innovatieve toevoeging. Met Virtual Reality krijgt jouw evenement letterlijk een extra dimensie!

   Welke VR-ervaringen zijn mogelijk?

   Actie

   Actie

   Staat jouw team te springen om fysiek in actie te komen? Een VR activiteit met de focus op actie is echt wat voor jullie!

   VR Dino

   VR Lasergamen

   Strijd tegen je collega’s met ons eigen VR lasergame spel en ren volledig vrij rond op een open speelveld tot 10x10m!

   VR outdoor

   Relaxing

   Even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven? VR kan ook heerlijk ontspannend werken! 

   Bom ontmantelen

   Samenwerken

   Test jullie teamwork met verschillende VR samenwerkingsspelletjes! Kun jij volledig vertrouwen op je vrienden of collega’s?

   VR wolkenkrabber

   Face your fears

   Van onze ‘face your fears’ games krijgt zelfs de grootste waaghals het warm onder de voeten. Durf jij het aan?

   VR Dino

   Amazement

   Kijk je ogen uit in bijvoorbeeld de Dino experience en begeef je voor even midden in Jurassic Park!

   Ervaringen

   -Hanneke

   Geweldige spellen om met collega's te doen! Hele gave ervaring om met meerdere mensen in dezelfde game te zitten, rond te lopen en samen te spelen. Was echt heel leuk, bedankt! Ik raad VR lasergamen absoluut aan!

   -Sabine

   Top activiteit! Voor een vrijgezellenfeestje hebben we een gymzaaltje afgehuurd. Dit is super leuk! We speelden VR lasergamen 2 tegen 2, de dames aan de kant hebben zich ook enorm vermaakt om dit te aanschouwen. Erg geslaagd!

   -Thomas

   Supertof en leuke activiteit. VR Op Locatie maakt er zeker een feestje van! Aanrader.
   • NBeoordeling: 5/5
   • N300.000 mensen gingen je voor
   • NNieuwste VR aanbod

   Vraag hier een offerte aan!

   Laat je gegevens achter en wij komen bij je terug om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

   Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: 030 – 22 71 772

   Een greep uit onze klanten