fbpx

VR Groepsactiviteit

Verras je vrienden, kennissen of familie met een onvergetelijke VR-ervaring!

  • NVanaf €29 p.p.
  • NOveral in Nederland
  • N50+ VR experiences

Geen groep is ons te groot!

Eens wat anders dan bowlen voor je verjaardag? Of uitgekeken op de bierfiets voor een vrijgezellenfeestje? Voeg een virtuele dimensie toe aan jouw gelegenheid! Een wereldreis maken in 10 minuten, op de top van een wolkenkrabber hoogtevrees overwinnen of samen met vrienden een mysterie oplossen? Er is héél veel mogelijk met VR!

  • Te combineren met andere activiteiten of een lunch/diner/borrel
  • Wij komen langs op locatie naar keuze
  • Altijd onder begeleiding van onze VR-experts.

Heb je specifieke wensen? Neem vooral contact met ons op. Dan zorgen we er samen voor dat Virtual Reality de perfecte toevoeging wordt aan jouw gelegenheid!

-Hanneke

Geweldige spellen! Hele gave ervaring om met meerdere mensen in dezelfde game te zitten, rond te lopen en samen te spelen. Was echt heel leuk, bedankt! Ik raad VR lasergamen absoluut aan!

-Sabine

Top activiteit! Voor een vrijgezellenfeestje hebben we een gymzaaltje afgehuurd. Dit is super leuk! We speelden VR lasergamen 2 tegen 2, de dames aan de kant hebben zich ook enorm vermaakt om dit te aanschouwen. Erg geslaagd!

-Thomas

Supertof en leuke activiteit. VR Op Locatie maakt er zeker een feestje van! Aanrader.

Welke VR-ervaringen zijn mogelijk?

VR outdoor

Samenwerken

Test jullie teamwork met verschillende VR-samenwerkingsspelletjes! Kun jij volledig vertrouwen op je vrienden of collega’s?

VR wolkenkrabber

Face your fears

Van onze ‘face your fears’ games krijgt zelfs de échte waaghals het warm onder de voeten. Durf jij het aan?

VR outdoor

VR Outdoor

Heb je liever je VR-ervaring in de buitenlucht? Dat kan! Bekijk hier de mogelijkheden.

VR outdoor

VR Cinema

Heb je altijd al eens een vette video willen zien in 360 graden? Dan is dit je kans, met VR kan je alle video’s kijken met 360 graden beeld!

VR wolkenkrabber

Toegankelijk

Op zoek naar een wat toegankelijkere VR-ervaring voor iedereen? Deze spellen zijn makkelijk te begrijpen voor jong en oud!

VR outdoor

Simulatoren

Wil je één van de vetste VR-simulatoren op jouw event of bedrijfsuitje? Met onze simulatoren kun je de meest realistische ervaringen nabootsen!

Vraag hier een offerte aan!

Laat je gegevens achter en wij komen bij je terug om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: 030 - 22 71 772