Over The VR Room

Wat leuk dat je meer over ons wilt weten! Wij zijn The VR Room, de allereerste Virtual Reality Room van Nederland. Van één enthousiaste ondernemer met een VR-headset, een PC en een kofferbak zijn we in een jaar tijd uitgegroeid tot de koploper op het gebied van VR-entertainment in Nederland. Inmiddels werken wij er al sinds 2016 elke dag aan om het leukste nieuwe uitje van Nederland te creëren en iedereen te verrassen met het gaafste op VR-gebied. Wij geloven dat Virtual Reality de wereld op zijn kop gaat zetten en willen zoveel mogelijk mensen deze unieke technologie laten beleven!

Wouter van den Bijgaart

Wouter van den Bijgaart

Creator and Founder

“Met The VR Room wil ik Virtual Reality toegankelijk maken voor iedereen. Het is zó gaaf: je weet niet wat je meemaakt! Don’t see the movie, be the movie.“

Ontmoet onze VR experts


 

Virtual Reality: onze passie!

De afgelopen jaren is de ontwikkeling van Virtual Reality in sneltreinvaart gegaan. Dankzij de hoogwaardige VR-headsets vervagen de grenzen steeds meer tussen de echte en virtuele wereld. Complete immersion, het gevoel krijgen volledig een andere wereld in te stappen, was nog nooit zo dichtbij. Niet voor niets staan onze bezoekers na afloop nog even met de ogen te knipperen. Is this real life, or is this Virtual Reality?

Bij The VR Room nemen wij je mee op ontdekkingsreis door deze spannende virtuele wereld. Je kan vuurballen uit je handen laten schieten, duiken in de oceaan, griezelen tussen de zombies of balanceren bovenop een wolkenkrabber – ontzettend leuk! Bij ons beleef je een uniek, hilarisch, en bovenal onvergetelijk dagje uit, leuk voor jong en oud. Wij pakken zo de boel in voor een bijzondere VR Experience bij jou op locatie. Geen probleem!

Kom jij liever bij ons langs?

De leukste en meest enthousiaste VR Experts!

Bij The VR Room willen we maar één ding: jou een geweldige Virtual Reality experience bezorgen! Daarom selecteren we alleen de leukste en meest enthousiaste mensen als VR Experts. Inmiddels bestaat ons team uit ruim 50 toppers die zich elke dag inspannen om jou mee te nemen op een onvergetelijke reis in de virtuele wereld. Aan deze kanjers heeft The VR Room haar succes te danken!

Wil jij werken bij de gaafste startup van Nederland? Ben jij een enthousiaste, ondernemende en dynamische persoon die goed met verschillende mensen kan omgaan? Kom dan ons team versterken! Stuur je CV met een leuke motivatie naar info@thevrroom.nl en dan nemen we snel contact met je op!

The VR Room: jouw adres voor Virtual Reality

Elke dag verrassen wij groepen met een op maat gesneden Virtual Reality Experience. Maar ook voor een serieuze insteek is The VR Room jouw partner in Virtual Reality. Wil je meer weten over de ontwikkelingen rondom VR of de impact van VR op jouw bedrijf bepalen? Kies voor Virtual Reality teambuilding of een lezing zodat we jou en je team helemaal up-to-date krijgen op het gebied van deze kansrijke technologie. Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact met ons op!

 

Zij gingen je voor...


Vrienden & partners

Wij maken graag vrienden! The VR Room is altijd op zoek naar partners die ons enthousiasme delen. Zo werken we al samen met partijen als Make-A-Wish Nederland en de MediaMarkt. Denk jij dat The VR Room en jouw dienst of product een leuke match kan zijn? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat openen
Kan ik je helpen via Whatsapp?
Hallo! 👋🏼
Kan ik je ergens mee helpen?