Over VR op Locatie

Wat leuk dat je meer over ons wilt weten! Wij zijn VR Nederland, de allereerste aanbieder van VR entertainment in Nederland. Van één enthousiaste ondernemer met een VR-headset, een PC en een kofferbak zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde kenner en koploper op het gebied van VR-entertainment in Nederland. Over de jaren heen hebben we al meer dan 300.000 mensen VR laten ervaren. Sinds 2016 werken wij er elke dag aan om het leukste nieuwe uitje van Nederland te creëren en iedereen te verrassen met het gaafste op VR-gebied. Wij geloven dat Virtual Reality de wereld op zijn kop gaat zetten en willen zoveel mogelijk mensen deze unieke technologie laten beleven!

Wouter van den Bijgaart

Wouter van den Bijgaart

Creator and Founder

“Met VR Nederland wil ik Virtual Reality toegankelijk maken voor iedereen. Het is zó gaaf: je weet niet wat je meemaakt! Don’t see the movie, be the movie.“

Virtual Reality: onze passie!

De afgelopen jaren is de ontwikkeling van Virtual Reality in sneltreinvaart gegaan. Dankzij de hoogwaardige draadloze VR-headsets vervagen de grenzen steeds meer tussen de echte en virtuele wereld. Complete immersion, het gevoel krijgen volledig een andere wereld in te stappen, was nog nooit zo dichtbij. Niet voor niets staan onze bezoekers na afloop nog even met de ogen te knipperen. Is this real life, or is this Virtual Reality?

Wij je mee op ontdekkingsreis door deze spannende virtuele wereld. Je kan vuurballen uit je handen laten schieten, duiken in de oceaan, griezelen tussen de zombies of balanceren bovenop een wolkenkrabber – ontzettend leuk! Met ons beleef je een uniek, hilarisch, en bovenal onvergetelijk dagje uit, leuk voor jong en oud. Wij pakken zo de boel in voor een bijzondere VR Experience bij jou op locatie. Geen probleem!

De leukste en meest enthousiaste VR Experts!

Bij VR Nederland willen we maar één ding: jou een geweldige Virtual Reality experience bezorgen! Daarom selecteren we alleen de leukste en meest enthousiaste mensen als VR Begeleiders.

Wil jij werken bij de gaafste startup van Nederland? Ben jij een enthousiast, ondernemend en dynamisch persoon die goed met verschillende mensen kan omgaan? Kom dan ons team versterken! Stuur je CV met een leuke motivatie naar info@vrnederland.nl en dan nemen we snel contact met je op!

Zij gingen je voor...


Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat openen
Kan ik je helpen via Whatsapp?
Hallo! 👋🏼
Kan ik je ergens mee helpen?