VR Teambuilding

Jouw team op een unieke en originele manier dichter bij elkaar brengen? In een VR team challenge ga je samen aan de slag en leer je elkaar en het team op een speelse manier beter kennen!

  • NVan 10 tot 500+ personen
  • NKeuze uit 50+ experiences
  • NOveral in Nederland

Leer het team beter kennen met VR

Ben jij op zoek naar een activiteit met wat meer diepgang? Connect met je collega’s en leer elkaar op een andere manier kennen door samen VR-games te spelen! Wij hebben de ideale teambuildingsactiviteit voor grote en kleine groepen. De activiteit is goed te doen voor alle leeftijden en dus leuk voor iedereen!

  • Te combineren met andere activiteiten of een lunch/diner/borrel
  • Wij komen langs op kantoor of een andere locatie
  • Onze VR-experts zorgen voor een spannende, veilige en plezierige teambuilding ervaring.

Heb je specifieke wensen? Er is heel veel mogelijk, dus neem vooral contact met ons op! We zorgen er samen voor dat Virtual Reality de perfecte toevoeging wordt aan jouw teamuitje.

  • Binnen 1 uur antwoord op jouw aanvraag elke werkdag tussen 11:00-16:00u!

-Mirjam

Het teamuitje met 35 collega’s bij jullie was in één woord geweldig. Er was voor iedereen volop ruimte om de spellen te spelen. Ook het kijken naar andere collega’s die bijvoorbeeld bijna omvielen in de achtbaan was al superleuk. De begeleiders waren allemaal zeer enthousiast en behulpzaam. We werden ruim voorzien van frisdrank en hapjes, ook niet onbelangrijk. De lezing was interessant en werd ook met veel enthousiasme gegeven. Kortom, een aanrader!

-Thomas

Wat een leuke activiteit! De mensen van VR Op Locatie maken er echt een feestje van. Aanrader voor een leuke activiteit met een groep (collega's)!

-Aimie

Met 14 man stonden we met veel plezier verschillende games te doen. Beatsaber, pijl-en-boog schieten, op een plank lopen en laser gamen. Het was super goed geregeld, hapjes en drankjes waren heerlijk, kleine snacks en wat fris. We hebben ons uitermate goed vermaakt. Geholpen door een goed sociaal en vrolijk team, ze waren duidelijk en behulpzaam. Ik zeg zeker een aanrader voor teambuilding!! Vet om eens een andere wereld te zien van de game-industrie!

Welke VR-ervaringen zijn er mogelijk?

VR Lasergamen

VR Actie

Staat jouw team te springen om fysiek in actie te komen? Een VR activiteit met de focus op actie is echt wat voor jullie!

VR lasergamen

VR Lasergamen

Strijd tegen je collega’s met ons eigen VR lasergame spel en ren volledig vrij rond op een open speelveld tot 10x10m!

VR outdoor

VR esports

Combineer gaming met lichaamsbeweging! Ren samen met anderen in een gesimuleerde omgeving

Bom ontmantelen

Samenwerken

Test jullie communicatie skills met VR-teambuilding! Kun je volledig vertrouwen op je vrienden of collega’s?

VR wolkenkrabber

Face your fears

Van onze ‘face your fears’ games krijgt zelfs de grootste waaghals het warm onder de voeten. Durf je het aan?

Kayak VR

VR Simulatoren

Met onze simulatoren kun je de realistischte ervaringen nabootsen in prachtige PC-aangestuurde omgevingen!

Veelgestelde Vragen

Kan je dit Virtual reality uitje ook combineren met een lezing of workshop over VR?

Dit kan zeker. Onze VR experts kunnen verschillende lezingen of workshops over (het toepassen van) VR verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kan je dit virtual reality uitje combineren met andere activiteit?

Uiteraard! Vaak wordt de VR activiteit gecombineerd met een lunch, diner of borrel. Vaak overleggen wij nog even met een betreffende (horeca)gelegenheid hoe en waar we de VR activiteiten kunnen laten plaatsvinden.

Kunnen de VR experiences ook in het engels gespeeld worden?

Ja, dit is zeker mogelijk!

Hoe kan je de VR experiences inzetten voor teambuilding of teamontwikkeling?

Wanneer je de ‘samenwerking’ VR games gaat spelen, moet de groep op een effectieve manier samenwerken en communiceren. Hierin zie je vaak direct terug welke rol elk teamlid automatisch speelt en of dit effectief is. Dit levert vaak naderhand leerzame gesprekken op. Uiteraard adviseren we jullie welke VR experiences het beste aansluiten bij het (team) doel.

Vraag hier een offerte aan!

Laat je gegevens achter en wij komen bij je terug om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken. Ervaar de snelle service van VR Nederland: binnen 1 uur antwoord op jouw aanvraag elke werkdag tussen 11:00-16:00u

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: 030 – 22 71 772

Een greep uit onze klanten