Samenwerking | the park playground

VR op Locatie & The Park Playground

VR op Locatie is trots op de samenwerking met The Park Playground om jou spannende en meeslepende virtual reality-ervaringen te bieden. Of je nu jong of oud bent, The Park biedt een unieke kans om buitengewone virtuele werelden te betreden en onvergetelijke missies te volbrengen.

Samenwerking | the park playground

VR op Locatie & The Park Playground

VR op Locatie is trots op de samenwerking met The Park Playground om jou spannende en meeslepende virtual reality-ervaringen te bieden. Of je nu jong of oud bent, The Park biedt een unieke kans om buitengewone virtuele werelden te betreden en onvergetelijke missies te volbrengen.

The Park Playground

VR activiteiten voor iedereen!

The Park Playground biedt uitdagende ervaringen en maakt virtuele realiteit mogelijk voor zowel jong als oud. The Park locaties hebben speelruimtes van 100 – 200 m2 en laten je even ontsnappen aan de hedendaagse realiteit. Stap samen met je teamgenoten in een adembenemende virtuele wereld en beweeg vrij rond. Hier gelden geen regels. Echt onvergetelijk!

Beleef jouw bedrijfsuitje in virtual reality

Wil je een écht uniek bedrijfsuitje plannen? Denk dan eens aan een immersieve VR experience! Duik als groep in een compleet virtuele wereld en werk samen, los puzzels op in een VR escape room of battle tegen elkaar. Leer je collega’s in een mum van tijd nog beter kennen en beleef het leukste bedrijfsuitje waar jullie nog lang over zullen napraten! Combineer je uitje met een vergadering in een van onze privé meetingruimtes en indien gewenst regelen wij de benodigde versnaperingen.

Liever een gepersonaliseerd bedrijfsuitje?

Dat kan uiteraard! Hebben jullie zelf een leuk idee om het bedrijfsuitje nog leuker te maken? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen graag met het organiseren van het ultieme bedrijfsuitje in VR. Klik hier voor meer info!

Zet je schrap voor dit spectaculaire bedrijfsevent!

Bereid je bedrijf of team voor op een dag vol actie en adrenaline. Neem het tegen elkaar op tijdens een VR toernooi bij The Park Playground met NanoClash Focus

Van start tot finale verzorgt onze eventmanager jouw event. Neem het tegen elkaar op tijdens een VR toernooi bij The Park Playground. De verschillende teams gaan met elkaar de strijd aan. Iedereen speelt twee keer drie rondes, zij die niet spelen kunnen gezellig bijpraten met een drankje en borrelhapjes aan de bar. Indien gewenst kunnen jullie zelfs genieten van een lekkere lunch of (walking) dinner. Klik hier voor meer info!

the-park-b2b

VR ontdekken met vrienden en familie? Gebruik de code 'TPWN20' om direct te profiteren van 20% korting!

Duik in Diverse Virtuele Avonturen

Onze Spannende VR-ervaringen

The Park biedt een breed scala aan meeslepende VR-ervaringen aan die je meenemen naar andere werelden. Ontdek hieronder de populairste ervaringen.

Onze Locaties

Profiteer van 20% Korting bij The Park Playground. Gebruik de code 'TPWN20'.

  1. Druk op de knop ‘Boek nu’
  2. Selecteer het aantal spelers
  3. Kies je gewenste locatie en VR Experience
  4. Kies je gewenste datum en tijdstip > druk op Volgende
  5. Voeg eventueel een upgrade toe aan je boeking > druk op  Volgende
  6. Vul bij kortingscode je vouchercode ‘TPWN20’ in
  7. Maak een account aan of check-out als ‘gast’
  8. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en rond je bestelling af

Veelgestelde Vragen

Heeft u nog vragen? Bezoek dan onze FAQ pagina voor gedetailleerde antwoorden en aanvullende informatie. Klik op de onderstaande knop om direct naar de veelgestelde vragen te gaan en alles te ontdekken wat u moet weten over onze VR activiteiten.