fbpx

1 vs 1 shooter

Maak je klaar voor een uitdagend duel! Dit is een futuristische multiplayer combat game waarin jouw skills, strategie en snelheid getest worden. Maak gebruik van een geweldig arsenaal aan futuristische, high-tech wapens om je tegenstander in te maken. Strijdt als een gladiator in een een-op-een battle met je vrienden. Wie moet er als eerste de ring verlaten?

VR lasergamen

Onze eigen ontwikkelde game, 100% draadloos en nu al het meest aangevraagd!

Ouderwets lasergamen maar dan in VR? Met onze zelf ontwikkelde game Cops vs. Robbers zijn wij de eerste aanbieder van Free Roam Arena Style VR! Geschikt voor allerlei soorten events van klein tot groot.

Zombie shooter

De Apocalyps is hier! Jij en je vrienden maken een laatste stand om te verdedigen tegen de ondoden. Je krijgt 30 seconden om je verdediging voor te bereiden en je wapens te kiezen voordat de zombies aanvallen. Bij elke golf worden de zombies sneller en neemt de druk toe. Heb jij wat nodig is om de apocalyps te overleven?

Boogschieten

Orcs, goblins en een dreigende draak zijn erop uit om de heilige boom te vernietigen! Jij en je groep helden zijn opgeroepen om dit kwaad te stoppen en vrede te brengen in het elfenrijk. Een gevaarlijke missie die zelfs de meest doorgewinterde avonturier kan overweldigen.

Vraag een maatwerk offerte aan!

Laat je gegevens achter en wij komen bij je terug om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: 030 - 22 71 772

Chat openen
Kan ik je helpen via Whatsapp?
Hallo! 👋🏼
Kan ik je ergens mee helpen?