VR Ontmantel de Bom 

Teambuildingsspel – 2 tot 8 personen per headset!

Je zit alleen in een kamer met een bom. De tijd tikt door.

Jij bent de enige die de bom kan zien, maar jouw teamgenoten zijn de enige met de informatie om de bom te ontmantelen.

Door middel van geduld, teamwork en communicatie is het aan jullie om binnen de tijd de bom onschadelijk te maken.

VR Restaurant Runnen 

Teambuildingsspel – 2 tot 6 personen (in een open speelruimte van 5 bij 5 meter).

“Uw bestelling is klaar!”. Vorm een team met je vrienden en stil de honger van de bewoners. Het tevreden houden van de gasten kost een snufje samenwerking, een dosis communicatie en handvol haast-haast-haast!

Samenwerking is essentieel in dit spel: geen enkele speler beschikt over alles wat hij nodig heeft. Om ervoor te zorgen dat elke maaltijd overheerlijk wordt heb je de hulp van je teamgenoten nodig.

Bewaak de Boom

Voor VR beginners!

De gouden eikels worden aangevallen! Het is aan jou en je vrienden om ze te beschermen, óf te stelen…. Kruip in de huid van de eeuwenoude eik of de sluwe eekhoorns in s werelds eerste multiplatform VR game: speel in VR en op je smartphone.

Dit spel is de perfecte toevoeging aan jouw spelletjesavonden en de ideale game voor VR beginners: het is makkelijk te begrijpen en iedereen kan tegelijk spelen. Werk met elkaar en tegen elkaar!

Vraag hier een offerte aan!

Laat je gegevens achter en wij komen bij je terug om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken. Ervaar de snelle service van VR Nederland: binnen 1 uur antwoord op jouw aanvraag elke werkdag tussen 11:00-16:00u

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: 030 – 22 71 772