Event space

The Grid
placeholder

Centraal gelegen

Dotslash Utrecht, Europalaan 100 -500. Goed bereikbaar met OV bus- en tramhalte voor de deur. Ruime parkeergelegenheden, met scherpe parkeertarieven of verstrek uitrijkaarten aan je gasten.

vr-goggles

VR activiteit combineren

Naast je VR-activiteit combineren we uw workshops of lezingen moeiteloos bijt The-Grid. Geef uw evenement een unieke draai en ontdek een locatie waar leren en innovatie samenkomen. 

calendar-icon

Per dagdeel of per dag

Huur The Grid voor een dag of een dagdeel, helemaal zoals u wilt. Voeg er onze heerlijke cateringopties aan toe om uw evenement compleet te maken. Dit in samenwerking met restaurant Hout & Hop.

Geen eigen locatie? Wij hebben de oplossing!

Bij The Grid kun jij moeiteloos jouw eigen workshops, trainingen of lezingen combineren met spannende VR-activiteiten. Of je nu kiest voor een volledige dag vol VR-avonturen of een leerzame sessie met een VR-twist, bij ons kan het allemaal. Bovendien bieden wij flexibele boekingsopties, zodat je de ruimte per dag of dagdeel kunt reserveren, perfect afgestemd op jouw planning en behoeften. En om jouw evenement nog specialer te maken, hebben we een scala aan cateringarrangementen die je kunt combineren met jouw geplande activiteiten.

Welke VR-ervaringen zijn er mogelijk?

VR Lasergamen

VR Actie

Staat jouw team te springen om fysiek in actie te komen? Een VR activiteit met de focus op actie is echt wat voor jullie!

Bom ontmantelen

Samenwerken

Test jullie communicatie skills met VR-teambuilding! Kun je volledig vertrouwen op je vrienden of collega’s?

VR wolkenkrabber

Face your fears

Van onze ‘face your fears’ games krijgt zelfs de grootste waaghals het warm onder de voeten. Durf je het aan?

  240 m2                       50 design stoelen               4 beamers

240 m2                       

50 design stoelen

4 beamers

Extra opties naast je VR activiteit

Borrelen

Bij The Grid kun je niet alleen genieten van spannende VR-activiteiten, maar ook lekker borrelen met je collega’s. Of je nu voor of na je VR-sessie komt, je kunt bij restaurant Hout & Hop altijd terecht voor een goed drankje en een gezellig gesprek. Het is een prima plek om even bij te komen van je virtuele avonturen en ervaringen uit te wisselen met anderen. 

Dineren

Bij The Grid kun je je VR-avontuur combineren met een heerlijke maaltijd. Voordat je jezelf onderdompelt in de virtuele wereld, kun je je energieniveau op peil brengen met een uitgebreid diner. Of rond een spannende sessie in stijl af met een smakelijke maaltijd om alle indrukken rustig te verwerken. Het restaurant Hout & Hop heeft een gevarieerd menu dat perfect aansluit bij een dag vol innovatieve en opwindende ervaringen.

Lezingen of workshops

Bij The Grid kun je een meeslepende VR-ervaring moeiteloos combineren met je eigen lezingen en workshops voor jouw groep. Ideaal voor teambuilding of educatieve bijeenkomsten, ons centrum biedt de perfecte ruimte om zowel te leren als te genieten van de spannende wereld van virtuele realiteit. Of je nu kennis wilt delen of nieuwe ervaringen opdoen, je vindt bij ons de flexibiliteit en faciliteiten om een event naar wens samen te stellen.

Vergaderen

Bij The Grid kun je het opwindende van een VR-activiteit naadloos laten overlopen in een productieve vergadering met jouw eigen groep. Maak van de gelegenheid gebruik om te brainstormen en strategieën uit te werken in een omgeving die innovatie en samenwerking stimuleert.

Vraag hier een offerte aan!

Laat je gegevens achter en wij komen bij je terug om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: 030 – 22 71 772