STAP IN DE TOEKOMST MET VR OP LOCATIE

Welkom in de wondere wereld van VR op Locatie, waar we de toekomst van entertainment, branding en educatie naar u toe brengen. Vergeet de traditionele bedrijfsfeesten en stap in een ervaring die u en uw gasten nooit zullen vergeten!

WAAROM KIEZEN VOOR VR OP LOCATIE?

  • ​Unieke Belevingen: Van adembenemende lasergames in virtual reality tot spannende bom-ontmantelingsuitdagingen, wij hebben het allemaal!
  • Op Maat Gemaakte Ervaringen: Wij creëren ervaringen die perfect aansluiten bij uw merkpromoties of speciale evenementen.
  • Voor Iedereen en Overal: Of het nu gaat om een groepsactiviteit, een educatieve sessie of een bedrijfsuitje, wij brengen de VR-ervaring naar uw gekozen locatie.

WAT WIJ BIEDEN?

  • Begeleiding van Onze VR Experts/Hosts: Onze ervaren en enthousiaste VR experts staan klaar om u door een naadloze en opwindende VR-ervaring te leiden, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van het moment.
  • ​Catering: Om uw evenement nog specialer te maken, bieden we een assortiment aan cateringopties aan die perfect aansluiten bij uw VR-ervaring. Van lichte hapjes tot uitgebreide maaltijden, we hebben voor elk wat wils.
  • ​50+ Ervaringen en Games: Of u nu op zoek bent naar adrenalineverhogende actie of een ontspannende virtuele reis, wij hebben de perfecte ervaring voor u.
  • ​Geschikt voor Grote Groepen: Wij zijn uitgerust om groepen van wel 500+ personen te bedienen, waardoor we de perfecte keuze zijn voor grootschalige evenementen en bedrijfsuitjes.

★★★★★

Geweldige spellen om met collega’s te doen! Hele gave ervaring om met meerdere mensen in dezelfde game te zitten, rond te lopen en samen te spelen. Was echt heel leuk, bedankt!

Hanneke

★★★★★

Wij hebben een teambuilding uitje op locatie gedaan. Was erg geslaagd. Goede service, leuk aanbod van verschillende games en een enthousiast team. Zeker een aanrader voor het beter leren kennen van je team!

Michel

★★★★★

Top activiteit! We speelden met collega’s VR lasergamen 2 tegen 2, de dames aan de kant hebben zich ook enorm vermaakt om dit te aanschouwen. Erg geslaagd!

Sabine

ONTDEK SAMEN MET JOUW GASTEN NIEUWE WERELDEN EN DIMENSIES!

Laat je gegevens achter en wij komen bij je terug om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken. Ervaar de snelle service van VR Nederland: binnen 1 uur antwoord op jouw aanvraag elke werkdag tussen 11:00-16:00u

Laat je gegevens achter en wij komen bij je terug om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken. Ervaar de snelle service van VR Nederland: binnen 1 uur antwoord op jouw aanvraag elke werkdag tussen 11:00-16:00u

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: 030 – 22 71 772