Vacature VR Host

Ervaring met VR is niet vereist, een open en leergierige houding wel! Binnen no-time helpen wij je op weg om een VR Expert te worden. Een mooie bijkomstigheid van deze baan; buiten werktijd mag je gamen zoveel je wilt! We willen tenslotte dat je op de hoogte bent van alle games die beschikbaar zijn.

Team

Je komt terecht in een klein, enthousiast, en ondernemend team. Ons doel is mensen vermaken en enthousiast maken over VR. We zijn dit jaar hard aan het groeien en zoeken collega’s om ons hierin te versterken! We kunnen je álles vertellen over VR en hoe mensen dit ervaren, waardoor je binnen no-time een echte VR expert wordt! En mocht je interesse hebben, dan leren we je ook met liefde wat bij over ondernemerschap. Binnen het team heb je veel ruimte om je eigen ding te doen en mee te denken hoe we onze VR-ervaringen nog beter kunnen maken. Daarnaast kan je bij ons flexibele uren werken, de perfecte bijbaan dus!

Heb je andere skills of ambities waar wij elkaar in kunnen versterken? Top! Want naast je werkzaamheden krijg je van ons alle ruimte om zelf met ideeën te komen en mogelijk zelf ook uit te voeren, zodat VR Nederland nog groter wordt.

Locatie & verwachtingen

Het hoofdkantoor is gelegen in Dotslash, de start-up hub van Utrecht. De bedrijfsuitjes en evenementen zullen over heel het land plaatsvinden dus een rijbewijs is een vereiste. Boekingen kunnen op elk moment, elke dag van de week plaatsvinden, flexibiliteit is daarom een pré. Ook is elke boeking anders en daarom zijn creativiteit en aanpassingsvermogen goede skills om te bezitten!

Maar eigenlijk is het belangrijkste dat je jouw enthousiasme, voor VR spellen, goed kunt overbrengen op de klant en hen daarin meeneemt. Hiervoor is een affiniteit met VR, gaming of, host zijn belangrijk. Je zult tijdens het inwerken de VR spellen door en door leren kennen, daarom is ervaring met VR vooraf niet noodzakelijk. 

Wat bieden wij?

 • Werken met gave VR technologie
 • Een bijbaan bij een snelgroeiende startup
 • Spannende en onontdekte markt
 • Flexibele uren: je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent
 • Groeien wij, dan groei jij mee!
 • Salaris: €14,00 /uur

Wat vragen wij?

 • Er is geen minimale opleiding vereist
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt een rijbewijs
 • Minimaal 8 uur per week inzetbaar op flexibele oproepbasis
 • Enthousiast / Proactief / Leergierig / Sociaal & creatief

Over VR Nederland

Wij zijn is hét Virtual Reality diensten platform. Van Consultancy, advieswerk en game-distributie tot VR hardware verhuur en VR entertainment op locatie. Met ons grote netwerk aan VR specialisten, developers en begeleiders kunnen we iedereen op weg helpen.

 

Als één van de eersten in Nederland, zijn wij sinds 2016 erg succesvol op het gebied van VR Entertainment. Over de jaren heen hebben wij meer dan 300.000 mensen een headset opgezet en daarmee waardevolle ervaring opgedaan. Na de Coronacrisis hebben hebben we een frisse start met een nieuw team en een enorme bak aan know-how, waardoor wij verwachten dat VR Nederland weer erg snel gaat groeien!

 

Ben je enthousiast geworden? Top! Stuur je motivatie en CV naar info@vrnederland.nl

Enthousiast? Solliciteer nu!