VR Toegankelijkheid

Angry Birds VR

Ga mee met Red, Chuck, Bomb en de Blues en redt de gestolen eieren van Varkens Eiland. Duik in dit spel: Isle of Pigs game avontuur met meer dan 100 levels boordevol fun! Ontdek het onbewoonde eiland waar de gierige groene varkens graag vakantie vieren, katapult jezelf naar de overwinning door Dr. Frankenzwein te verslaan, en ontdek eindeloos veel levels met de online level builder!

Fruit snijden

Dit spel VR neemt squishy, ​​bevredigende gameplay en verandert het in een virtual reality-ervaring waar spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus van kunnen genieten. Stap het Fruit Ninja-universum binnen en pak fruit vanuit alle hoeken aan – raak de bommen niet!

Google Earth

Met Google Earth VR kun je de wereld verkennen vanuit totaal nieuwe perspectieven in virtual reality. Slenter door de straten van Tokio, zweef over de Grand Canyon of loop rond de Eiffeltoren. Met deze virtual reality-app kun je de steden, bezienswaardigheden en natuurlijke wonderen van de wereld zien.

Vraag hier een offerte aan!

Laat je gegevens achter en wij komen bij je terug om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: 030 - 22 71 772