Stage Operation

Ben jij technisch ingesteld, hou je van samenwerken en wil jij jouw skills in je vakgebied ontwikkelen? En ben jij opzoek naar een leuke en uitdagende stage in Utrecht? Kom stagelopen bij VR Nederland!

Wie zijn wij?
VR Nederland is hét Virtual Reality diensten platform van Nederland; van consultancy, advieswerk en game-distributie tot VR hardware verhuur en verzorging van VR entertainment. Met ons grote netwerk aan VR specialisten, ontwikkelaars en begeleiders kunnen we iedereen op weg helpen.

Als één van de eersten in Nederland zijn wij sinds 2016 erg succesvol op het gebied van VR Entertainment. Over de jaren heen hebben wij meer dan 300.000 mensen een headset opgezet en daarmee waardevolle ervaring opgedaan. Met een gegroeid team en een nieuw hoofdkantoor in de Galgenwaard in Utrecht en zijn we enthousiast om samen met jou door te groeien!
 
Wat bieden wij?
– Werken met de tofste VR technologie
– Een open, flexibele stage bij een hele gave startup
– Spannende en onontdekte markt
– Een focus op persoonlijke groei
– Werken op afstand is mogelijk, afhankelijk van de werkzaamheden
– Stagevergoeding: €200,- per maand
Wat vragen wij?
– Er is geen minimale opleiding vereist
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
– Je wilt leren en vindt het fijn als niet elke dag hetzelfde is
– Je bent enthousiast, proactief, nieuwsgierig & creatief
 
Wat ga jij doen?

Jij bent degene die overzicht bewaard en projecten kan opzetten, klaarzetten en beheren. Een van je taken zou kunnen zijn: 

Voorraadbeheer: Het bijhouden van de kantoorvoorraad, het bestellen van benodigdheden en het beheren van leveranciersrelaties. 

Daarnaast zal je alle technische programma’s leren en VR begeleiders zal ondersteunen in het werk dat zij zullen uitvoeren. Jij bent dus de technische schakel in het bedrijf! 

Word jij hier enthousiast van en zie jij jezelf werken in ons snel groeiende team?
Sollicteer dan snel via info@vroplocatie.nl ,neem contact op via 030 1772 227 of maak hieronder gelijk een korte belafspraak aan op een voor jouw gewenste tijd!