Commerciele Stage: New Business – Duitsland

Vanaf februari 2023 zoeken wij een nieuwe stagiair New Business, die ons met werkzaamheden omtrent onze uitbreiding naar Duitsland gaat helpen!

In 2023 gaan wij onze eerste stappen zetten in Duitsland en daarbij zoeken we dus ook vloeiend Duits-sprekende, in Nederland woonachtige mensen! Ben jij ondernemend en wil je meer leren over ondernemersschap, marketing, sales en/of operatie? En ben jij opzoek naar een leuke en uitdagende stage in Utrecht? Kom stage lopen bij VR Nederland!

Wie zijn wij?

VR Nederland is een bedrijf met al meer dan zes jaar ervaring in de VR sector. Binnen ons bedrijf houden we ons bezig met alles wat met Virtual Reality te maken heeft. Denk hierbij aan consultancy, advieswerk, game-distributie, VR hardware verhuur, 360 graden video’s, VR spellen, maar ook Serious Games zoals trainingen voor Brandweer- en Ambulancepersoneel.
Over de jaren heen hebben wij meer dan 400.000 mensen een headset opgezet en daarmee waardevolle ervaring opgedaan. Nu de Coronacrisis aan zijn einde is, hebben we een frisse start met een nieuw team en een nieuw hoofdkantoor in de Galgenwaard in Utrecht en zijn we enthousiast om samen met jou door te groeien!

Wat bieden wij?

– Werken met de tofste VR technologie

– Een open, flexibele stage bij een hele gave start-up

– Spannende en onontdekte markt

– Een focus op persoonlijke groei

– Werken op afstand is mogelijk, afhankelijk van de werkzaamheden

– Stagevergoeding: €200,- per maand met mogelijkheid om extra bij te verdienen

 

Wat vragen wij?

– Er is geen minimale opleiding vereist

– Je beheerst de Duitse en Nederlandse taal

– Je wilt leren en vindt het fijn als niet elke dag hetzelfde is

– Je bent enthousiast, proactief, nieuwsgierig & creatief

 

Als stagiair New Business kom je werken bij onze VR op Locatie afdeling. Deze afdeling levert VR ervaringen bij particulieren en bedrijven die graag een unieke VR ervaring willen hebben, waar dan ook in Nederland, sinds kort in België en met jouw hulp binnenkort ook in Duitsland. 

Eigen inbreng wordt erg gewaardeerd. Heb je een geweldig idee, of wil je werken aan een nieuwe VR oplossing? Dit is ook gewoon mogelijk. Ook is er ruimte om aan je eigen (relevante) opdrachten te werken en kan je mee draaien binnen een snelgroeiend bedrijf.

Verder help je mee op kantoor om nieuwe technieken binnen de VR wereld te testen en kan je natuurlijk allerlei VR ervaringen zelf uitproberen. 

Word jij onze stagiair New Business?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en denk je dat jij degene bent die wij zoeken? Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je ons altijd bellen.

Enthousiast? Solliciteer nu!

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: 030 – 22 71 772