Stage Business Innovation

Wie zijn wij?
VR Nederland is hét Virtual Reality diensten platform van Nederland; van consultancy, advieswerk en game-distributie tot VR hardware verhuur en verzorging van VR entertainment. Met ons grote netwerk aan VR specialisten, ontwikkelaars en begeleiders kunnen we iedereen op weg helpen.

Als één van de eersten in Nederland zijn wij sinds 2016 erg succesvol op het gebied van VR Entertainment. Over de jaren heen hebben wij meer dan 300.000 mensen een headset opgezet en daarmee waardevolle ervaring opgedaan. Nu de Coronacrisis aan zijn einde is, hebben we een frisse start met een nieuw team en een nieuw hoofdkantoor in de Galgenwaard in Utrecht en zijn we enthousiast om samen met jou door te groeien!
Word jij onze stagiair business innovation?

Voor de opleiding Business Innovation moet je durf hebben met een portie creativiteit. Bovendien moet je initiatief nemen en een doorzetter zijn. Je doet onderzoek naar trends, zoals duurzaamheid, robotisering en het leasen van producten. Jij weet na deze opleiding precies waar de kansen liggen voor bedrijven.

Bij VR Nederland zal jij de vrijheid krijgen om je eigen skills te kunnen ontwikkelen. In de wereld van VR zijn wij ook op een constante zoektocht naar verbeterde processen, nieuwe kansen en innovatieve concepten. Dat is de reden dat we jou zoeken!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en denk je dat jij degene bent die wij zoeken? Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je ons altijd bellen.

Wat bieden wij?
– Werken met de tofste VR technologie
– Een open, flexibele stage bij een hele gave startup
– Spannende en onontdekte markt
– Een focus op persoonlijke groei
– Werken op afstand is mogelijk, afhankelijk van de werkzaamheden
– Stagevergoeding: €200,- per maand
Wat vragen wij?
– Er is geen minimale opleiding vereist
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
– Je wilt leren en vindt het fijn als niet elke dag hetzelfde is
– Je bent enthousiast, proactief, nieuwsgierig & creatief

Enthousiast? Solliciteer nu!

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: 030 – 22 71 772