Salesforce AppExchange Live

In samenwerking met GoMeddo

Bedrijf

Type Event
Beurs

Deelnemers
250+

Datum
09 november 2023

 

Onlangs hebben wij het genoegen gehad om deel te nemen aan het prestigieuze Salesforce AppExchange Live evenement in Amsterdam, een ervaring die ons nog lang zal bijblijven.

Samen met ons partnerbedrijf GoMeddo hebben we een indrukwekkende VR Arena opgezet en een fascinerende presentatie gegeven over de integratie van het GoMeddo planningsprogramma in ons Salesforce systeem. Dit is een mijlpaal in onze samenwerking waar we met recht trots op kunnen zijn.

 

Innovatie en inspiratie: Onze ervaring bij Salesforce AppExchange Live

Het evenement bood ons de unieke kans om te zien hoe andere bedrijven de kracht van AppExchange gebruiken om hun ondernemingen te transformeren. Het was werkelijk inspirerend om getuige te zijn van de manier waarop verschillende organisaties AppExchange-applicaties benutten voor een snellere en efficiëntere bedrijfsgroei.

Wat dit evenement extra speciaal maakte, was de mogelijkheid om direct in contact te komen met Salesforce ISV-partners. Door hun inzichten en ervaringen te delen, konden we nieuwe ideeën opdoen om onze digitale reis verder te verrijken en te transformeren.

Deze dag stond in het teken van innovatie, inspiratie en plezier, en het is een ervaring die ons inspireert om verder te bouwen aan onze toekomst. We kijken uit naar meer succesvolle samenwerkingen en innovatieve projecten.

 

Open voor nieuwe uitdagingen en partnerships

De ervaring bij Salesforce AppExchange Live heeft ons nog enthousiaster gemaakt over de mogelijkheden die evenementen en beurzen bieden. Wij zijn dan ook beschikbaar voor toekomstige evenementen en beurzen en staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en partnerships.

Heeft u een evenement waar onze expertise en innovatieve aanpak een waardevolle toevoeging zouden kunnen zijn, of bent u geïnteresseerd in een partnership?

Neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we de grenzen van technologie verleggen en nieuwe successen behalen.

Offerte aanvragen

Laat je gegevens achter en wij komen bij je terug om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken. Ervaar de snelle service van VR op Locatie: binnen 1 uur antwoord op jouw aanvraag elke werkdag tussen 11:00-16:00u