Vacature Online Marketing Manager

Ben jij ondernemend en heb je verstand van (online) marketing? Kom dan je wereld verbreden bij een van de snelst groeiende VR bedrijven van Nederland!

Wat ga je doen?
Samen met onze senior marketeer ben je verantwoordelijk voor alle (online marketing voor onze verschillende bedrijfsunits: vroplocatie.nl, vrnederland.nl, copsvsrobbers.com en vrkinderfeestje.nl (en we zijn er nog meer aan het opzetten). Voor al deze units ben je verantwoordelijk voor de websites (CRO (Conversion Rate Optimization), content en ontwerp), social media content en email marketing. Ook ga je bekijken welke strategische partnerships interessant zijn, ga je soms mee naar een evenement om daar materiaal te schieten, te netwerken en praktische ervaring op te doen. Je bent voornamelijk bezig met collega’s aansturen maar voert wanneer nodig ook zelf dingen uit. Uiteraard krijg je waar nodig ondersteuning hierbij van onze senior marketeer.

Hoe kan je dag eruit zien?
Je begint de dag met een standup. In deze korte (staande) meeting vertel je jouw team wat je die dag gaat doen en waar je hulp bij kan gebruiken. Dan ga je aan de slag met het verbeteren van de conversion rate van https://vroplocatie.nl/ (1 van onze bedrijfstakken).

Tegen de middag begeef je je naar de lunchruimte om te lunchen met het team. Je haalt je lunch uit een van onze 3 koelkasten en gaat een diep gesprek aan over iets waar je nog nooit over nagedacht hebt. Na de lunch heb je een brainstorm meeting met Wouter. Jullie besluiten dat het te lekker weer is om binnen te zitten, en al wandelend bespreek je de marketing strategie.

Halverwege de dag stormt Michael het kantoor binnen. Hij heeft een belangrijke meeting, en hij heeft een plus one nodig. Het ligt niet in jouw rol, maar voordat je je dat realiseert, heb je al ja gezegd en zit je in een geleend jasje aan tafel met een potentiële partner. Dat jij niet de Chief VR Officer bent, dat hoeft de klant verder niet te weten.

Wie ben jij?

 • Ervaring met Virtual Reality is niet vereist, een open en leergierige houding wel!
 • Je hebt 2+ jaar ervaring in een online marketing functie
 • Je werkt zelfstandig en wanneer je iets niet snapt, zoek je het eerst zelf uit voordat je vraagt om hulp
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend
 • Je bent minimaal 24 uur in de week beschikbaar
 • Gewenste startdatum: 1 januari 2023

Wie zijn wij?
VR Nederland is hét Virtual Reality diensten platform van Nederland; van consultancy, advieswerk en game-distributie tot VR hardware verhuur en verzorging van VR entertainment. Met ons grote netwerk aan VR specialisten, ontwikkelaars en begeleiders kunnen we iedereen op weg helpen. Ons team is energiek, ondernemend, en staat altijd open voor nieuwe inzichten. Wij zijn enorm fan van learning by doing.

Als één van de eersten in Nederland zijn wij sinds 2016 erg succesvol op het gebied van VR Entertainment. Over de jaren heen hebben wij meer dan 300.000 mensen een headset opgezet en daarmee waardevolle ervaring opgedaan. Nu de Coronacrisis aan zijn einde is, hebben we een frisse start met een nieuw team en een nieuw hoofdkantoor in de Galgenwaard in Utrecht en zijn we enthousiast om samen met jou door te groeien!

Wat bieden we?

 • Geld.
 • Werken met de tofste VR technologie (welke je ook gerust mee naar huis mag nemen om met vrienden mee te spelen)
 • Werken bij een snelgroeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is
 • Een omgeving waar we willen dat je zoveel mogelijk dingen fout doet, omdat we geloven dat je daar het meeste van leert.
 • Maandelijkse vrijdagmiddagborrels of teamactiviteiten met heel veel bitterballen
 • Vrijheid. Als jij een kans ziet en goed kan onderbouwen waarom hier iets mee gedaan moet worden, krijg je de ruimte om eigen projecten op te zetten.
 • Werken op afstand is mogelijk, afhankelijk van de werkzaamheden

Enthousiast? solliciteer nu!

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: 030 – 22 71 772