fbpx

Stage Sales

Ben jij ondernemend en niet bang om contact op te nemen met klanten? En ben jij een commerciële held of heldin die opzoek is naar een leuke en uitdagende stage in Utrecht? Kom stagelopen bij VR Nederland!

Wie zijn wij?
VR Nederland is hét Virtual Reality diensten platform van Nederland; van consultancy, advieswerk en game-distributie tot VR hardware verhuur en verzorging van VR entertainment. Met ons grote netwerk aan VR specialisten, ontwikkelaars en begeleiders kunnen we iedereen op weg helpen.Als één van de eersten in Nederland zijn wij sinds 2016 erg succesvol op het gebied van VR Entertainment. Over de jaren heen hebben wij meer dan 300.000 mensen een headset opgezet en daarmee waardevolle ervaring opgedaan. Nu de Coronacrisis aan zijn einde is, hebben we een frisse start met een nieuw team en een nieuw hoofdkantoor in de Galgenwaard in Utrecht en zijn we enthousiast om samen met jou door te groeien!

Wat ga je doen?
Als stagiair sales ondersteun jij onze salesafdeling op alle gebieden! Je legt én onderhoudt contact met zowel nationale als internationale bedrijven en reist zo heel Nederland door. Ook ga je bekijken welke strategische partnerships interessant zijn en ga je soms mee naar een evenement om te netwerken en praktische ervaring op te doen.Je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van sales en ondernemerschap. Ervaring met Virtual Reality is niet vereist, een open en leergierige houding wel! Ons team is energiek, ondernemend, en staat altijd open voor nieuwe inzichten. Wij zijn enorm fan van learning by doing – deze stage is daarom ook een perfecte leerschool om erachter te komen op welke vlakken van het ‘werkende leven’ jij kan shinen!Heb je andere skills of ambities waar wij elkaar in kunnen versterken? Top! Want naast je werkzaamheden kun je altijd met je eigen ideeën komen én ze mogelijk zelf ook uitvoeren! We bieden je daarnaast de mogelijkheid om na je stage, bij goed presteren, bij ons in dienst te komen – want waarom zouden we zo’n proactieve enthousiasteling willen laten gaan?

WORD JIJ ONZE STAGIAIR SALES?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en denk je dat jij degene bent die wij zoeken? Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je ons altijd bellen.

Wat bieden wij?
– Salestraining
– Werken met de tofste VR technologie
– Een open, flexibele stage bij een hele gave startup
– Spannende en onontdekte markt
– Een focus op persoonlijke groei
– Werken op afstand is mogelijk, afhankelijk van de werkzaamheden
– Stagevergoeding: €200,- per maand

Wat vragen wij?
– Er is geen minimale opleiding vereist
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
– Je wilt leren en vindt het fijn als niet elke dag hetzelfde is
– Je bent enthousiast, proactief, nieuwsgierig & creatief

Enthousiast? solliciteer nu!

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: 030 - 22 71 772