Stage: Marketing

Wat ga je doen?
Als meewerk stagiair Marketing krijg jij alle ruimte om jouw vindingrijkheid te laten zien en jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en mindset!

Ervaring met VR is niet vereist, een open en leergierige houding wel! Ons team is energiek, ondernemend, en staat altijd open om nieuwe inzichten te krijgen en meer te leren. Een mooie bijkomstigheid van deze stage; buiten werktijd mag je gamen zoveel je wilt! Hoe meer jij verschillende werelden ontdekt, des te meer inspiratie kan jij op doen!

Wij zijn enorm fan van learning by doing – deze stage is daarom ook een perfecte leerschool om er achter te komen welke vlakken van het ‘werkende leven’ nou wel of niet bij je passen.

Marketing
Samen met ons draag jij zorg over onze Social Media kanalen, zowel organisch als advertenties en de analyse daarachter. Je krijgt veel vrijheid over het type content wat je online zet. Middels onze begeleiding en brainstorms zal je snel snel merken dat je enorm veel te vertellen hebt over VR en alle mogelijke toepassingen daarvan.

Ook ga je bekijken welke strategische partnerships interessant zijn, ga je soms mee op naar een evenement om daar materiaal te schieten, te netwerken en praktische ervaring op te doen.

Heb je andere skills of ambities waar wij elkaar in kunnen versterken? Top! Want naast je werkzaamheden krijg je van ons alle ruimte om zelf met goede ideeën te komen en mogelijk zelf ook uit te voeren, zodat VR Nederland sterker wordt. We bieden je ook de mogelijkheid om na je stage bij goed presteren in dienst te komen – want waarom zouden we zo’n proactieve enthousiasteling willen laten gaan?

WORD JIJ ONZE STAGIAIR MARKETING?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en denk je dat jij degene bent die wij zoeken? Solliciteer dan snel op de vacature! Bij vragen kan je het beste telefonisch contact opnemen.

Wat wij bieden
– Werken met de tofste VR technologie
– Een open, flexibele stage bij een hele gave startup
– Spannende en onontdekte markt
– Een focus op persoonlijke groei
– Werken op afstand is mogelijk afhankelijk van de werkzaamheden
– Stagevergoeding: €200,- per maand

Wat wij vragen
– Er is geen minimale opleiding vereist
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
– Je wilt leren en vindt het fijn als niet elke dag hetzelfde is
– Je bent enthousiast, proactief, nieuwsgierig & creatief

Neem contact met ons op via info@vroplocatie.nl en stuur ons een korte motivatie (cv) en dan hopen we je snel te zien!