50+ ervaringen

VR op Maat

25 tot 500+ personen

Welkom bij VR op Locatie

Dé leverancier van Virtual Reality-ervaringen op jouw gewenste locatie.

Of je nu op zoek bent naar een spannend bedrijfsuitje, een uniek evenement of een avontuurlijke outdoor-ervaring, wij hebben het allemaal.

Onze professionele VR-experts zorgen voor een veilige en plezierige omgeving, waarin je kunt genieten van de fascinerende wereld van VR.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Virtual Reality jouw volgende activiteit naar een hoger niveau kan tillen.

Large scale events

Op zoek naar een activiteit die iedereen zal verrassen en verbinden?

Ontdek onze grote VR Arena, waar teams kunnen strijden in intense multiplayer spellen. Lasergamen, een restaurant runnen, zombies neerschieten of boogschieten, de keuze is aan jou.

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Plan vandaag nog een afspraak in en ontdek de mogelijkheden voor jouw onvergetelijke activiteit!

Evenement op Maat

Geef jouw evenement een onvergetelijke dimensie met onze op maat gemaakte VR-oplossingen. 

Met onze expertise kunnen we complete pop-up VR-ervaringen creëren in de vorm van een industriële trustconstructie of stand.

Of je nu brandpromotie, beursstands, educatie of entertainment nodig hebt, wij hebben de juiste oplossing voor jouw evenement.

VR Outdoor

Stap uit de gebaande paden en ontdek de sensatie van VR in de buitenlucht met VR op Locatie. 

We passen ons aan aan de omgeving en bieden maatwerkoplossingen, zoals het regelen van een tent om in te gamen of het vinden van een schaduwrijke plek.

Met een groepsgrootte van 25 tot 500+ personen kunnen we een unieke outdoor VR-ervaring creëren die iedereen zal verrassen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen de ideale oplossing vinden!