VR Tafel Tennis

 

Tafeltennis in virtual reality is een meeslepend spel voor twee personen, waarbij de realistische ervaring centraal staat.

Beleef de spanning en precisie van het echte tafeltennis, maar dan in een virtuele omgeving. Speel tegen vrienden en geniet van een nieuwe dimensie van competitie.

VR Ritme Experience

Een Workout zonder dat je het doorhebt? Ohshape is een VR game waarin je op de maat van de muziek je lichaam in allerlei bochten wringt om door de vorm in de muur te passen. Net zoals in het tv-programma “Hole in the wall”.

Deze unieke manier van bewegen zal je laten zweten terwijl je obstakels ontwijkt, door muren heen slaat, en gekke poses aanneemt om door elke muur heen te komen. Dit spel is leuk voor het hele gezin en tovert jouw woonkamer om met de leukste beats.

Vraag hier een offerte aan!

Laat je gegevens achter en wij komen bij je terug om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken. Ervaar de snelle service van VR Nederland: binnen 1 uur antwoord op jouw aanvraag elke werkdag tussen 11:00-16:00u

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: 030 – 22 71 772