VR Amsterdam

Ben jij op zoek naar een Virtual Reality activiteit op een locatie in of rond Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 • NVan 10 tot 200+ personen
 • NVanaf €29 p.p.
 • NOveral in Nederland

VR activiteit in Amsterdam

Wij leveren een all-inclusive pakket om jouw bedrijfsuitje, verjaardag, vrijgezellenfeest, teambuildingactiviteit of evenement in én rond Amsterdam tot een groot succes te maken. Verras je collega’s, vrienden of kennissen met een Virtual Reality ervaring op locatie!

 • Te combineren met andere activiteiten of een lunch/diner/borrel
 • Locatie naar keuze
 • Altijd onder begeleiding van onze VR-experts

Volledig verzorgd VR pakket

Wij bieden een volledig verzorgde VR-ervaring in én rond Amsterdam. Met headsets, computers, bijbehorende accessoires en enthousiaste VR-experts stappen wij in de auto naar een locatie naar jouw keuze. Jij hoeft alleen maar te zorgen voor een locatie (bijvoorbeeld op kantoor, een zaal in een horecagelegenheid, of in de open lucht) en wij dragen verder alle zorg om jullie een onvergetelijke VR-ervaring te geven.

  Altijd op maat

  Heb je specifieke wensen? Er is heel veel mogelijk, dus neem vooral contact met ons op! We zorgen er samen voor dat Virtual Reality de perfecte toevoeging wordt aan jouw event in Amsterdam.

  Bedrijfsuitjes

  Verras je collega’s met een uniek bedrijfsuitje! Kies voor een op maat gemaakt Virtual Reality pakket. Geen groep is voor ons te groot!

  Groepsactiviteiten

  Van lage tot hoge intensiteit, van jong tot oud, wij bieden geschikte VR-ervaringen iedereen. Plezier voor elke generatie op eigen locatie!

  Evenementen

  Geef een interactieve en virtuele tint aan jouw evenement. Met Virtual Reality krijgt jouw evenement letterlijk een extra dimensie!

  Welke VR-ervaringen zijn mogelijk?

  VR actie

  Actie

  Staat jouw team te springen om fysiek in actie te komen? Een VR activiteit met de focus op actie is echt wat voor jullie!

  VR Dino

  Amazement

  Kijkt je ogen uit in bijvoorbeeld de Dino experience en begeef je voor even midden in Jurassic Park!

  VR outdoor

  Relaxing

  Even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven? VR kan ook heerlijk ontspannend werken! 

  VR outdoor

  Samenwerken

  Test jullie teamwork met verschillende VR samenwerkingsspelletjes! Kun jij volledig vertrouwen op je vrienden of collega’s?

  VR wolkenkrabber

  Face your fears

  Van onze ‘face your fears’ games krijgt zelfs de grootste waaghals het warm onder de voeten. Durf jij het aan?

  VR outdoor

  VR Outdoor

  Met lekker weer liever een VR-ervaring in de buitenlucht? Bekijk hier de mogelijkheden!

  -Hanneke

  Geweldige spellen om met collega's te doen! Hele gave ervaring om met meerdere mensen in dezelfde game te zitten, rond te lopen en samen te spelen. Was echt heel leuk, bedankt! Ik raad VR lasergamen absoluut aan!

  -Sabine

  Top activiteit! Voor een vrijgezellenfeestje hebben we een gymzaaltje afgehuurd. Dit is super leuk! We speelden VR lasergamen 2 tegen 2, de dames aan de kant hebben zich ook enorm vermaakt om dit te aanschouwen. Erg geslaagd!

  -Thomas

  Supertof en leuke activiteit. VR Op Locatie maakt er zeker een feestje van! Aanrader.
  • NBeoordeling: 5/5
  • N300.000 mensen gingen je voor
  • NNieuwste VR aanbod

  Vraag hier een offerte aan!

  Laat je gegevens achter en wij komen bij je terug om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

  Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: 030 - 22 71 772

  Een greep uit onze klanten