VR Amazement

The plank

Zoek het hogerop in The Plank! Als je nog geen last had van hoogtevrees dan komt dat wel tijdens het spelen van deze game. Ervaar hoe het is om op een wolkenkrabber te staan en te balanceren op een plank over de rand. Van hoogtes van 1.9 meter voor de beginner tot 144 meter hoge experiences voor de echte adrenaline junkie. Met ruim 41 levels is dit een van de beste VR experiences voor party’s en voor mensen die VR nog nooit geprobeerd hebben. Terwijl jij doodsangsten uitstaat op de plank liggen jouw vrienden in het deuk tijdens het toekijken.

Google Earth

Met Google Earth VR kun je de wereld verkennen vanuit totaal nieuwe perspectieven in virtual reality. Slenter door de straten van Tokio, zweef over de Grand Canyon of loop rond de Eiffeltoren. Met deze virtual reality-app kun je de steden, bezienswaardigheden en natuurlijke wonderen van de wereld zien.

Bewaak je boom

De gouden eikels worden aangevallen! Het is aan jou en je vrienden om ze te beschermen, óf te stelen…. Kruip in de huid van de eeuwenoude eik of de sluwe eekhoorns in s werelds eerste multiplatform VR game: speel in VR en op je smartphone. Verdedig als Eikenboom de gouden eikeltjes tegen de sluwe Eekhoorns die alles op alles zullen zetten om hun de eikels in handen te krijgen. De groep eekhoorns moet op hun beurt samenwerken om de gouden eikels te stelen van de oude Eikenboom. Deze game is de perfecte toevoeging aan jouw spelletjesavonden en de ideale game voor VR beginners: het is makkelijk te begrijpen en iedereen kan tegelijk spelen. Werk met elkaar en tegen elkaar!

Paint in VR

Maak je klaar om je innerlijke artiest los te laten met VR Painting! Dit is niet zomaar een schilderervaring in virtual reality is het canvas grenzeloos en zijn de mogelijkheden eindeloos. Gebruik een verscheidenheid aan penselen en gereedschappen om je meesterwerk te creëren, van gedurfde streken tot delicate details. En het beste deel? Je hoeft je geen zorgen te maken over rommel maken of opruimen achteraf! Of je nu een ervaren artiest bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en creatieve manier om je tijd door te brengen, VR Painting is de perfecte keuze. Dus pak je virtuele palet en laat je verbeelding de vrije loop!

Vraag hier een offerte aan!

Laat je gegevens achter en wij komen bij je terug om jouw unieke situatie te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te maken.

Liever via de mail? Neem dan hier contact op of bel ons direct: 030 – 22 71 772