Free roam, wireless, multiplayer VR

Arena-style VR

In 2019 verscheen voor het eerst een draadloze headset op de markt. Direct zijn we met onze developers aan de slag gegaan om hier een geweldige ervaring van te maken. Stel je eens voor, met meerdere spelers in dezelfde game vrij rondlopen zonder gedoe! Doordat 2020 op slot ging, is dit “Arena-style VR” genre compleet nieuw voor events, en zijn wij de eersten in Nederland die dit aanbieden!

Onze eigen ontwikkelde VR game!

Cops vs Robbers

Het spel werkt een beetje zoals lasergamen, maar dan volledig in VR! Volledig draadloos, en zeer intuitief – er is geen uitleg vooraf benodigd! Cops vs Robbers is een actievolle arena shooter die geschikt is voor alle leeftijden.

Het kan gespeeld worden in Team Deathmatch (team vs team), of Free For All (ieder voor zich).
Doe mee met de strijd als agent of dief en schiet het uit in de kluis van een bank. Voer een vuurgevecht met volledige bewegingsvrijheid in deze VR-shooter die je niet zomaar thuis kan spelen gezien de grote ruimte die je gebruikt!

Benodigd oppervlak

Benodigde vrije speelruimte Max aantal spelers in 1 game
5 x 5 2
6 x 6 3
8 x 6 4
8 x 8  6
10 x 10 8

 

Ideaal met toeschouwers

De game biedt de mogelijkheid om vanaf vele verschillende hoeken mee te kijken! Wij zorgen er voor dat we schermen meenemen waardoor omstanders het spektakel live kunnen volgen. Zo kun je kijken door de ogen van een andere speler, maar is het ook mogelijk om vanuit de “security cams” het gehele speelveld te aanschouwen!

Middels het geïntegreerde scoreboard kunnen we de namen van spelers aanpassen en hun scores volgen. Je kan dus veel meer mensen vermaken dan het aantal headsets wat je afneemt!

Geschikt voor alle soorten gelegenheden

Deze activiteit is voor zowel jong als oud. Ideaal om even wat stoom af te blazen met je collega’s, of als toevoeging op je bedrijfs- of vrijgezellenfeest!

We kunnen zelf aanpassen wanneer de potjes zijn afgelopen: op basis van wie als eerst een bepaalde score behaalt, of wanneer een X aantal minuten is gepasseerd. Zo kan het perfect afgestemd worden op jouw gelegenheid!

Geweldig spel! Hele gave ervaring om met meerdere in dezelfde game te zitten, rond te lopen en samen te spelen. Was echt heel leuk, bedankt! Ik raad Cops vs Robbers absoluut aan!

Hanneke van den Corput

Top activiteit! Voor een vrijgezellenfeestje hebben we een gymzaaltje afgehuurd en VR Nederland gevraagd om ons te voorzien van VR headsets en begeleiding. We kwamen erachter hoe super leuk dit is! We speelden 2 tegen 2 in een virtuele wereld waarin we op elkaar moesten schieten. De dames aan de kant hebben zich enorm vermaakt om dit te aanschouwen. Erg geslaagd.

Sabine Geverink

Cops vs Robbers Free Roam-game is een verfrissende toevoeging aan onze arena’s. Uitzonderlijke personages, doordacht tot in detail en een zeer plezierig spel. Je speelt als agent of overvaller in een opwindende schietpartij in een bankkluis! De installatie is een makkie, de graphics zijn prachtig en de gameplay is erg sterk! 

Jason van Hierden

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat openen
Kan ik je helpen via Whatsapp?
Hallo! 👋🏼
Kan ik je ergens mee helpen?