Samenwerking | the park playground

VR op Locatie & The Park Playground

VR op Locatie is trots op de samenwerking met The Park Playground om jou spannende en meeslepende virtual reality-ervaringen te bieden. Of je nu jong of oud bent, The Park biedt een unieke kans om buitengewone virtuele werelden te betreden en onvergetelijke missies te volbrengen.

Samenwerking | the park playground

VR op Locatie & The Park Playground

VR op Locatie is trots op de samenwerking met The Park Playground om jou spannende en meeslepende virtual reality-ervaringen te bieden. Of je nu jong of oud bent, The Park biedt een unieke kans om buitengewone virtuele werelden te betreden en onvergetelijke missies te volbrengen.

The Park Playground

VR activiteiten voor iedereen!

The Park Playground biedt uitdagende ervaringen en maakt virtuele realiteit mogelijk voor zowel jong als oud. The Park locaties hebben speelruimtes van 100 – 200 m2 en laten je even ontsnappen aan de hedendaagse realiteit. Na een VR introductie bij de mini games word je op missie gestuurd tijdens een overweldigende VR experience! Stap samen met je teamgenoten in een adembenemende virtuele wereld en beweeg vrij rond. Hier gelden geen regels. Echt onvergetelijk!

b2b-vr
Beleef jouw bedrijfsuitje in virtual reality

Wil je een écht uniek bedrijfsuitje plannen? Denk dan eens aan een immersieve VR experience! Duik als groep in een compleet virtuele wereld en werk samen, los puzzels op in een VR escape room of battle tegen elkaar. Leer je collega’s in een mum van tijd nog beter kennen en beleef het leukste bedrijfsuitje waar jullie nog lang over zullen napraten! Combineer je uitje met een vergadering en indien gewenst regelen wij de benodigde versnaperingen.

Liever een gepersonaliseerd bedrijfsuitje?

Dat kan uiteraard! Hebben jullie zelf een leuk idee om het bedrijfsuitje nog leuker te maken? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen graag met het organiseren van het ultieme bedrijfsuitje in VR. Klik hier voor meer info!

Zet je schrap voor dit spectaculaire bedrijfsevent!

Bereid je bedrijf of team voor op een dag vol actie en adrenaline. Neem het tegen elkaar op tijdens een VR toernooi bij The Park Playground.

Van start tot finale verzorgt onze eventmanager jouw event. In onze multifunctionele locaties geniet de personen dit niet aan het spelen zijn van drankjes aan de bar en heerlijke borrelhapjes. Een lunch of (walking)dinner kan ook, wat jullie graag wensen. Zet je schrap voor de ultieme strijd, tactiek en een portie teamwork op de VR speelvelden. Klik hier voor meer info!

Beleef een onvergetelijke ervaring met jouw familie en vrienden

Maak het onmogelijke waar in de virtuele wereld van jouw keuze. Ga de uitdaging aan met familie, vrienden of collega’s. Werk samen of neem het tegen elkaar op in een levensechte virtuele realiteit. Maak een onvergetelijke reis in een virtuele wereld die jouw verbeeldingskracht overtreft.

Wat mag je verwachten van een VR bedrijfsuitje bij The Park?

Korte introductie: Jullie starten met een korte introductie tot VR en dan krijgen jullie uitleg over de experience en de werking van de apparatuur.

De VR experience: Na de instructies is het tijd voor het echte werk. Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke VR ervaring?

Geniet van een drankje aan de bar: Ontspan tijdens het bezoek aan de bar en natuurlijk zijn jullie van harte welkom om na afloop langer te blijven om gezellig na te genieten van jullie unieke bedrijfsuitje.

Ontdek alle vr-experiences!

Duik in Diverse Virtuele Avonturen

Onze Spannende VR-ervaringen

Wij bieden een breed scala aan meeslepende VR-ervaringen die je meenemen naar andere werelden. Van actievolle missies tot mysterieuze avonturen, er is voor ieder wat wils. Ontdek hieronder onze populairste ervaringen:

Onze Locaties

Profiteer van 20% Korting bij The Park Playground

Bezoek de website van The Park Playground via de "Boek nu" knop hieronder, kies je favoriete VR-ervaring en selecteer de gewenste datum en tijd. Voer de kortingscode TPWN20 onderaan in op de ‘mijn gegevens’ pagina en geniet van je avontuurlijke VR-ervaring met korting!

Veelgestelde Vragen

Heeft u nog vragen? Bezoek dan onze FAQ pagina voor gedetailleerde antwoorden en aanvullende informatie. Klik op de onderstaande knop om direct naar de veelgestelde vragen te gaan en alles te ontdekken wat u moet weten over onze VR activiteiten.